Piese auto, Anvelope, Uleiuri

Stiri auto


Rolul si functionalitatea filtrului de cabina

Filtrele de cabina de calitate suprioara, asigura o protectie de incredere impotriva polenului, prafului fin, gazelor si sporilor de ciuperca. Acestea ajuta la crearea unui mediu sanatos si confortabil in interiorul vehiculului, imnunatatind siguranta rutiera pentru conducator si pasageri.

Aerul care contine particule posibil daunatoare ingreunewaza viata, in special pentru persoanele...

Afla detalii

Curelele de transmisie ContiTech ELAST

Curelele de transmisie elastice pentru angrenajele auxiliare fara intinzatoare.
Curelele de transmisie elastice permit transmiterea puterii si a cuplului in angrenaje fara utilizarea intinzatoarelor. Acest tip de curele sunt folosite la: angrenarea ventilatoarelor, alternatoarelor, pompelor de apa, compresoarelor de aer conditionat si a sistemelor de servodirectie moderne. Calitatea inalta a curelelor de transmisie Contitech garanteaza performantele cele mai bune.

O curea de transmisie ELAST este compusa...

Afla detalii

Tehnologiile acumulatorilor Bosch

Putere optima pentru fiecare vehicul
Tehnologiile inovatoare si-au adus aportul decisiv la calitatea exceptiona si puterea ridicata a bateriilor Bosch.
Bosch a dezvoltat selectiv aceste tehnologii pentru diferite profiluri de cerinte sale diverselor tipuri de autovehicule. Acest lucru garanteaza siguranta si fiabilitate maxima.

Afla detalii

Corteco - producator aftermarket la calitate OEM

Corteco este divizia de piese auto aftermarket a grupului Freundenberg si produce piese de control al vibratiilor, etansare si filtre de polen (cabina). Corteco beneficiaza de resursele, experienta si logistica grupului, comercializand...
Afla detalii

Kit-ul de protectie praf pentru amortizoare

Kitul de protectie pentru amortizoare este un element cheie in ceea ce priveste durata de viata a amortizoarului.

De obicei un set de protectie pentru un amotizor este compus dintr-un burduf de protectie si un limitator de cursa, in unele cazuri un singur ansamblu include cele doua elemente.

Burduful de protectie este fabricat din...
Afla detalii

LEMFORDER - Standarde de cercetare inalte, pentru a creste eficienta costurilor

Lemforder pune accent pe atenta si continua verificare a produselor sale inca din faza de cercetare-dezvoltare, chiar si dupa inceperea productiei de serie continuand sa le imbunatateasca.
Sistemul Lemforder de management al calitatii reuseste, in mod sistematic, sa mentina standardele de productie la cote maxime. Aceasta implica o investitie considerabila in oameni si energie inovatoare, astfel in cat valoarea produselor Lemforder sa fie mai mare decat costul efectiv pe care-l plateste fiecare client.

Pentru reviziile din toamna, va oferim cele mai bune elemente de directie si suspensie la un pret promotional, pentru ca masina dumneavoastra sa intre pregatita in iarna.

Afla detalii

KNECHT - Calitatea produselor Knecht este cautata de catre toti constructorii de autovehicule.

Competenta Mahle-Knecht sunt motoarele cu ardere interna si mediul lor de actiune. De exemplu, in cursa de 24 de ore de la Le Mans, in competitia camioanelor de serie, echipele care au avut masinile dotate cu piese Mahle-Knecht au dobandit victorii repetate. Aceste experiente sunt convertite dinspre activitatea competitionala catre produsele de serie ce se adreseaza in egala masura pietei OEM cat si aftermarket, Mahle-Knecht avand o gama de acoperire pentru aproape toate modelele standard de autovehicule produse in lume.
Knekht produce toata gama de filtre pentru mai mult de 140 de modele de motoare si autovehicule de la A (Alfa Romeo) la Z (Zettelmeyer), atat ca prima echipare cat si aftermarket.


Afla detalii

Asa arata Dacia Duster de 850 Cai Putere care va concura la Pikes Peak

Primele fotografii cu modelul Dacia Duster de 850 Cai Putere (CP), care va concura in competitia americana de viteza Pikes Peak, au aparut pe internet. Masina are modificari aerodinamice substantiale care o indeparteaza estetic de versiunea de serie, iar din punct de vedere tehnic automobilul de competitie este practic un
Afla detalii
Real Time Analytics