Politica de confidentialitate

Ultima modificare: 17 mai 2011 (vizualizati versiunile arhivate)
Politica de confidentialitate se aplica tuturor produselor, serviciilor si site-urilor web oferite de Cormar S.R.L.
Pentru intrebari privind aceasta Politica de confidentialitate, contactati-ne prin intermediul site-ului nostru web sau scrieti-ne la
Cormar S.R.L. 
str. Garii, nr. 18, bl. 9, sc. A, ap. 1,
820159,Tulcea, Romania

Informatiile pe care le colectam si modul in care le utilizam

Este posibil sa colectam urmatoarele tipuri de informatii:
- Informatiile pe care le furnizati  - Cand creati un Cont pe site-urile Cormar, va solicitam umatoarele informatii personale: nume, prenume, CNP, adresa, oras, judet, numar de telefon, e-mail, datele din certificatul de inmatriculare al autoturismului.
- Comunicarile utilizatorului - Cand trimiteti un e-mail sau alte comunicari catre Cormar, putem pastra aceste comunicari pentru a procesa cererile dvs. de informatii, pentru a raspunde solicitarilor dvs. si pentru a ne imbunatati serviciile. Putem utiliza adresa dvs. de e-mail pentru a comunica cu dvs. in privinta serviciilor noastre.
- Alte site-uri - Aceasta Politica de confidentialitate se aplica numai serviciilor Cormar.
Pe langa cazurile mentionate mai sus, este posibil sa utilizam in următoarele scopuri informatiile pe care le colectam:
- pentru furnizarea, mentinerea, protejarea si imbunatatirea serviciilor noastre (inclusiv a serviciilor de publicitate) si pentru dezvoltarea de noi servicii;
- pentru protejarea drepturilor sau a proprietatii companiei Cormar ori a utilizatorilor.
In cazul in care utilizam aceste informatii intr-un mod diferit de scopul pentru care au fost colectate, va vom solicita consimtamantul inainte de a face acest lucru.

Securitatea informatiilor

Luam masuri de securitate adecvate pentru protectia impotriva accesarii, a modificarii, a divulgarii sau a distrugerii neautorizate a datelor. Aici sunt incluse analize interne ale practicilor noastre de colectare, stocare si procesare a datelor si ale masurilor noastre de securitate, inclusiv masurile corespunzatoare de criptare si masurile de securitate fizica menite sa asigure protectia impotriva accesului neautorizat la sistemele pe care stocam date personale.
Accesul la informatiile personale este limitat la angajatii Cormar.  Aceste persoane sunt supuse unor obligatii de confidentialitate si li se pot aplica masuri disciplinare, inclusiv concedierea si urmarirea penala, in cazul in care nu respecta aceste obligatii.

Accesarea si actualizarea informatiilor personale

Cand utilizati serviciile Cormar, noi facem, cu buna credinta, eforturi pentru a va oferi acces la informatiile dvs. personale si pentru a corecta aceste date, in cazul in care sunt inexacte, sau pentru a le sterge la cererea dvs., in cazul in care pastrarea lor nu este dictata de lege sau de ratiuni de afaceri legitime. Cerem utilizatorilor individuali sa se identifice si, de asemenea, sa identifice informatiile pentru care solicita accesul, corectarea sau eliminarea inainte de a procesa astfel de solicitari si putem refuza sa onoram solicitari care sunt nejustificat de repetitive sau sistematice, care implica un efort tehnic disproportionat, care pun in pericol intimitatea altor persoane sau care nu au niciun fel de utilitate practica sau pentru care accesul nu este necesar. In toate cazurile in care permitem accesarea informatiilor si corectarea acestora, oferim acest serviciu in mod gratuit, cu exceptia cazului in care acest lucru necesita un efort disproportionat. Datorita modului in care intretinem anumite servicii, dupa ce stergeti informatiile, poate sa dureze un timp pana ce copiile reziduale sunt sterse de pe serverele noastre active si acestea pot ramane in sistemele noastre pe care se afla copiile de rezerva.

Punerea in aplicare

Compania Cormar este inregistrata ca operator de date cu caracter personal la ANSPDCP sub nr: 19942. Utilizatorul site-ului, furnizor al datelor personale se bucura de toate prevederile legii 677/2001 cu privire la protectia si prelucrarea datelor cu caracter personal. Cormar isi analizeaza in mod regulat nivelul de conformitate cu prezenta Politica de confidentialitate. Conform politicii sale, la primirea unei reclamaţii oficiale scrise, compania Cormar il contacteaza pe reclamant cu privire la problema semnalata de acesta. Vom colabora cu autoritatile relevante pentru solutionarea oricarei reclamatii cu privire la datele personale care nu poate fi solutionata intre Cormar si o persoana.

Modificari aduse acestei Politici de confidentialitate

Aceasta Politica de confidentialitate poate fi modificata periodic. Drepturile dvs. in baza acestei Politici de confidentialitate nu vor fi diminuate fara consimtamantul dvs. scris. Toate modificarile aduse Politicii de confidentialitate vor fi postate pe aceasta pagina si, in cazul in care modificarile sunt importante, vom furniza o notificare cu o mai mare vizibilitate (inclusiv, in cazul anumitor servicii, o notificare prin e-mail privind modificarile aduse Politicii de confidentialitate). De asemenea, vom pastra in arhiva versiunile anterioare ale acestei Politici de confidentialitate, astfel incat sa le puteti consulta.

Real Time Analytics