Filozofia Cormar

Zece lucruri care sigur sunt adevarate
"Consilierul de vanzari de piese auto perfect va intelege exact ce vrei si iti va oferi exact ceea ce doresti", este motto-ul pe care il avem permanent in vedere. La inceputurile lui Cormar, ati fi fost placut surprins sa cautati o piesa si sa gasiti imediat o oferta corecta pentru ea. Cormar a avut succes tocmai pentru ca am fost mai buni si mai rapizi in a gasi piesa la pretul si calitatea corecta decat orice alt magazin de piese de la vremea respectiva.
Dar piata pieselor auto online a evoluat mult de atunci si utilizatorii retelei web s-au schimbat. Desi intelegem ca problema cautarii pieselor auto nu va fi rezolvata niciodata, noi continuam sa depasim limitele umane si tehnologice existente pentru a furniza un serviciu de ofertare rapid, precis si usor de utilizat, pe care orice persoana doritoare de piese auto il poate accesa, indiferent daca se afla la un birou din Bucuresti sau daca utilizeaza un telefon in Delta Dunarii. De asemenea, ne folosim de lectiile invatate si cautam intotdeauna cele mai bune piese pentru masina dvs. la cele mai bune preturi.
In viziunea noastra asupra viitorului, acestea sunt principiile care ne indruma actiunile.

Zece lucruri pe care Cormar le-a descoperit ca fiind adevarate

1. Concentreaza-te pe utilizator si restul vine de la sine.
Inca de la inceput, scopul nostru principal a fost sa oferim cele mai bune servicii posibile pentru utilizatori. Indiferent daca este vorba despre crearea unei oferte sau de o ajustare marunta la pagina web, ne asiguram ca acest lucru este benefic pentru dvs., nu pentru scopurile noastre interne sau pentru bilantul nostru. Interfata paginii noastre web este clara si simpla, iar paginile se incarca instantaneu. Plasarea utilizatorului in centrul activitatii nostre rezulta si din ofertarea celor mai bune piese auto de la furnizorii care se bucura de o reputatie verficata in timp.
2. Cel mai bine e sa faci un singur lucru, dar bine, bine de tot.
Noi ne ocupam de piese auto. Avand un colectiv de consilieri de vanzari, a carui activitate consta in mod exclusiv in gasirea si ofertarea celor mai bune solutii la problemele legate de piesele de schimb, stim la ce ne pricepem si cum putem sa ne imbunatatim activitatea. Prin repetare continua in cazul problemelor dificile, am reusit sa rezolvam dileme complexe si sa aducem imbunatatiri continue unui serviciu care deja facea din gasirea informatiilor despre piesele auto o experienta rapida si eficienta pentru multi oameni.
3. Repede e mai bine decat incet.
Stim ca timpul dvs. este pretios, asa ca atunci cand cautati o oferta buna de piese auto pe web, doriti sa o gasiti imediat, iar scopul nostru este sa va facem pe plac. Probabil ca suntem printre putinii care putem spune ca ne dorim ca vizitatorii sa paraseasca cat se poate de repede pagina noastra de pornire. Astfel, timpul mediu de raspuns pentru cererile de piese este de 30 de minute. Viteza este un aspect pe care il avem in vedere in cazul fiecarei cereri lansate, indiferent daca este vorba despre un filtru sau de un amortizor. Iar in prezent, continuam sa lucram pentru a creste si mai mult viteza.
4. Concurenta pe Web functioneaza.
Cautarea de piese online functioneaza pentru ca se bazeaza pe miile de persoane care posteaza cereri de piese pe site-uri web pentru a afla ce site-uri ofera un pret si o calitate buna. Evaluam fiecare producator de piese in functie de trei criterii: pret, calitate si preferintele clientilor. Pe masura ce apar noi producatori, luam in considerare includerea lor in ofertele pe care le facem.
5. Nu doar cei care lucreaza cu masini au nevoie de piese.
Lumea se bazeaza din ce in ce mai mult pe mobilitate: oamenii au acces la piese auto oriunde se afla si oricand au nevoie de ele. Noi oferim piese pentru aproape toate tipurile de autovehicule.
6. Poti sa castigi bani fara a comite o infractiune.
Cormar este o afacere. Venitul pe care il generam provine din vanzarea de piese auto pentru companii si persoane. Mii de persoane  profita de ofertele noastre pentru a-si echipa masinile. Pentru a ne asigura ca oferim cele mai bune servicii tuturor utilizatorilor nostri, avem un set de principii de conduita:
  • Nu facem oferte daca acestea nu sunt relevante pentru clienti si masinile lor. Si credem cu convingere ca ofertele noastre de piese sunt utile, daca si numai daca sunt relevante pentru ceea ce doriti sa gasiti, deci este posibil ca unele cereri sa nu primeasca o oferta.
  • Suntem de parere ca ofertele noastre sunt eficiente sub raportul calitate-pret. Nu furnizam piese din dezmembrari sau contrafacute. Garantia acordata este intotdeauna cea legala iar retururile se accepta aproape intotdeauna. Am descoperit ca producatorii de piese cu care lucram sunt preferati si de majoritatea clientilor nostri.
  • Cererile de piese sunt intotdeauna identificate  in mod clar dupa datele furnizate de client. Cautam in cataloagele producatorilor si furnizorilor rezultatele cele mai bune pentru a oferi clientilor produse de cxalitate. Utilizatorii nostri au incredere in obiectivitatea noastra si niciun castig pe termen scurt nu ar putea justifica vreodata pierderea acestei increderi.
7. Aproape intotdeauna exista mai multi producatori pentru piesa pe care o cauti.
Dupa ce am indexat cei mai buni producatori si furnizori de piese, consilierii nostri si-au indreptat atentia catre piesele auto care nu puteau fi accesate la fel de simplu. Uneori a fost vorba numai despre o masina rar intalnita sau foarte recent aparuta pe piata. Alte cereri au necesitat ceva mai multa creativitate, cum ar fi adaugarea unor capacitati care imbunatatesc performantele si rezistenta masinii la conditiile de drum din Romania. Iar consilierii nostri continua sa caute cele mai bune metode de a-si pune informatiile si abilitatile la dispozitia celor care doresc piese auto.
8. Nevoia de piese auto este prezenta oriunde.
Compania noastra a fost fondata in Tulcea, dar misiunea noastra este sa facilitam accesul la piese auto pentru intreaga tara. In acest scop, avem contracte cu firme de curierat care distribuie produsele noastre in maxim 48 de ore in orice localitate din tara. Oferim utilizatorilor o interfata de cautare simpla si precisa pentru orice piesa auto pe site-ul www.pieseauto-online-masini.ro.
9. Poti inspira seriozitate, chiar daca nu esti imbracat la patru ace.
Fondatorii nostri au creat Cormar pornind de la ideea ca munca trebuie sa constituie o provocare, iar provocarea trebuie sa fie distractiva. Consideram ca ideile creative au mai multe sanse sa apara in cadrul unei culturi de companie adecvate, iar prin asta nu intelegem numai decor si tichete de masa. La succesul nostru general contribuie accentuarea reusitelor echipei si a bucuriei de a realiza ceva de unul singur. Noi avem mare incredere in angajatii nostri, oameni energici, pasionati, provenind din medii diferite si care au o abordare creativa fata de munca, de recreere si de viata.
10. Rezultatele extraordinare nu sunt suficiente.
Noi consideram ca a te pricepe foarte bine la ceva este un punct de pornire, nu o finalitate. Ne stabilim obiective despre care stim ca nu pot fi atinse momentan, pentru ca stim ca straduindu-ne sa le atingem putem avansa mai mult decat ne asteptam. Prin inovare si repetare, dorim sa luam lucruri care functioneaza bine si sa le imbunatatim in moduri neasteptate. De exemplu, cand unul dintre consilierii nostri  a constatat ca pentru numerele de identificare ale autoturismelor corect scrise cautarea de piese functioneaza bine, s-a intrebat ce se intampla cand intervin erori. Astfel, a reusit sa creeze un sistem de verificare a numarului de identificare, mai util.
Chiar daca nu stiti exact ce cautati, gasirea unui raspuns este problema noastra, nu a dvs. Incercam sa anticipam necesitatile care nu au fost inca formulate de publicul nostru si sa le raspundem cu produse si servicii care stabilesc noi standarde. In final, nemultumirea noastra fata de felul in care stau lucrurile constituie forta care ne motiveaza in toate actiunile noastre.


Actualizare: Am scris aceste "10 lucruri" pentru noi si clientii nostri. Din cand in cand, reluam aceasta lista pentru a vedea daca este in continuare valabila. Speram ca raspunsul este da si ne puteti trage la raspundere pentru acest lucru. (mai 2011)
Real Time Analytics