Modalitati de plata

Plata in numerar

Plata cu numerar se face in lei, integral, la livrare sau la ridicarea produselor de la sediul Cormar SRL. Valoarea produselor este cea din momentul confirmarii telefonice a comenzii. In cazul livrarii produselor de catre curieri, plata se va face catre comisionarul care efectueaza livrarea.

Pentru plata in numerar, nu se percepe taxa de ramburs.


Plata folosind cardul la ridicarea produselor din showroom

La ridicarea produselor de la sediul Cormar SRL, se poate plati cu card bancar emis sub sigla Visa si MasterCard (inclusiv Maestro) prin intermediul terminalului POS existent.

Atentie!
In cazul in care cardul nu are activata optiunea de introducere a codului PIN in momentul platii, este necesar ca persoana care efectueaza plata sa fie posesorul cardului si sa se legitimeze cu actul de identitate. Se va verifica semnatura, care trebuie sa corespunda cu cea de pe card si cu cea de pe actul de identitate.


Plata online folosind cardul

Se poate efectua plata online cu cardul personal sau al firmei dumneavoastra, in conditii de siguranta deplina. Cardurile acceptate la plata sunt cele emise sub siglele VISA (Classic si Electron) si MASTERCARD(inclusiv Maestro, daca au cod CVV2/CVC2).

Nu este perceput nici un comision suplimentar pentru tranzactii.

Pentru finalizarea corecta a tranzactiei, trebuie sa furnizati codul cardului (toate cifrele din cele patru grupe de pe fata cardului, fara spatii), data de expirare si ultimele trei cifre de pe spatele cardului inscriptionate pe banda cu semnatura dumeaneavoastra (in functie de card, pot lipsi).
Indiferent de valuta pe care o aveti in cont, tranzactiile se fac in lei, la cursul de schimb al bancii dumneavoastra.


Ordin de plata

Plata prin Ordin de plata se face doar in baza facturii proforme emise de Cormar SRL, in urma confirmarii telefonice a comenzii de un consultant de vanzari.

Livrarea marfii se face dupa confirmarea platii, in contul de mai jos:

 Nume firma: Cormar SRL
Cont lei: IBAN RO42RZBR0000060003051451 ,Raiffesen Bank Tulcea-Agentia Dunarea

Cod unic de inregistrare : 12565521

Plata in rate

Plata prin cardul tau de cumparaturi Raiffeisen


Real Time Analytics