Cont client Cormar

Informatii stocate - Comenzi ulterioare rapide!

Inca de la primul contact pe acest site, toate informatiile necesare livrarii comenzilor dumneavoastra sunt stocate si pot fi oricand folosite foarte usor in cadrul unei noi comenzi.

Firme si adrese multiple

Suplimentar detaliilor dumneavoastra de cumparator persoana fizica, puteti stoca oricate firme cu detalii complete, toate in acelasi cont de client. Deasemenea, puteti stoca mai multe adrese de livrare. Avand toate datele la indemana, orice comanda catre Cormar SRL se reduce la cateva clickuri.

Cum creez un cont de client?

Crearea contului se va realiza prin completarea acestui formular. In cazul in care nu aveti cont in site si va aflati la prima comanda pe acest site, atunci acesta se va crea folosind detaliile personale si de livrare. Apoi, veti primi o parola prin email, pe care o veti folosi pentru a va accesa in orice moment contul la Cormar SRL. Adresa dumneavoastra de email va fi folosita pentru identificarea contului si este important sa specificati o adresa pe care o folositi in mod curent - va asigurati in acest fel ca primiti toate informatiile importante referitoare la comenzi in timp util.

Confidentialitate

Compania Cormar se angajeaza sa nu transmita datele personale ale utilizatorilor site-ului catre terti si sa le foloseasca numai in scopul stabilirii contactului cu clientii sai, precum si in scopul informarii acestora asupra aspectelor legale de functionarea site-ului si a ofertelor acestuia.

Compania va retine datele personale si le va folosi in scopul informarii utilizatorilor privind situatia contului de pe site-urile sale, privind evolutia si starea comenzilor, precum si in evaluarea produselor si serviciilor oferite.

Cormar poate notifica utilizatorii privind ofertele curente prin newsletterul saptamanal, si poate trimite felicitari, cupoane cadou sau alte mesaje speciale.

Cormar nu promoveaza SPASM-ul. Orice utilizator care a furnizat explicit adresa sa de email pe site-urile Cormar poate opta pentru stergerea acestuia din baza noastra de date.
De asemenea , daca utilizatorii nu mai doresc sa primeasca newsletterele de la Cormar, se pot dezabona.
Pentru informare si suport, ne puteti contacta la adresa: office@cormar.ro  

 

Real Time Analytics